100% Naturlig tandblekning tillverkad av kokosnötter

Januari REA! 30% rabatt på din order – använd koden: JAN2018 i kassan

Kontakt

Tack för att du besöker vår sida!

Om du har några frågor angående våra produkter, eller vill ge oss feedback, skriv till oss genom formuläret nedan så besvarar vi dig inom 24h. 

Maila oss direkt: [email protected] 


Vanliga frågor

Leverans & Övrigt

 • Kan produkten skada mitt tandkött eller emalj?

  Nej, tvärtom!

  Den aktiva kolen som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar skonsamt tänderna samtidigt som den stärker emaljen och tandköttet.

  Elly Harper innehåller bland annat bentonitleran som i sin tur innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, så som kalcium och kalium. Dessutom innehåller produkten ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten som hämmar infektioner, motverkar bakteriebildning och ger dig en fräsch andedräkt

 • Färgar pulvret av sig?

  Ja! Den aktiva kolen (pulvret) färger mycket lätt av sig på händer, kläder, handdukar eller annat. Var därför mycket försiktig vid användning av produkten och tvätta händerna noga efter användning.

 • Hur lång är hållbarheten?

  Vi rekommenderar att produkten används inom 6 månader från det att den öppnats. Även efter 6 månader går det bra att fortsätta använda Elly Harper tandblekning så länge den aktiva kolen är svart och har en pulver konsistens.

Produktfrågor

 • Hur använder jag Elly Harper tandblekning?

  Steg 1. Börja med att fukta din rena bambutandborste från Elly Harper.

  Steg 2. Öppna din Elly Harper burk mycket försiktigt och doppa borsten i pulvret. Du behöver endast lite pulver.

  Steg 3. Borsta tänderna i cirkel rörelser, med stängd mun, i två minuter. Om du vill effektivisera blekningen, kan du hålla pulvret i munnen ännu någon extra minut.

  Steg 4. Spotta försiktigt och skölj munnen noga, samt rengör tandborsten.

  Vi rekommenderar att du använder Elly Harper varje kväll innan läggdags då man kan få lite svart pulver på tandköttet, detta är inte farligt utan Elly Harper förstärker emaljen då den är berikad med viktiga mineraler. Beläggningar går bort under natten eller med vanlig tandborstning. Vid behov så kan du använda produkten så ofta du vill då den är framställd helt naturlig och är därför mycket skonsam!

  Om du vill ha en krämigare konsistens vid användning, kan du blanda pulvret med lite kokosolja.

 • Smakar produkten något?

  Produkten har en lätt smak av mint då den innehåller ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten som hämmar infektioner, motverkar bakteriebildning och ger dig en fräsch andedräkt.

 • Hur ofta måste jag använda produkten för att se resultat?

  Resultat varierar från person till person. Många ser utmärkta resultat redan efter endast några gångers användning. Vi rekommenderar att man använder Elly Harper reguljärt varje kväll för att uppnå bäst resultat.

Få vitare tänder redan idag med Elly Harper 100% naturlig tandblekning!

Köp tandblekning